CELINA

 

Hallo, ik ben Celina van Gool. Ik ben 12 jaar en in woon in Kaatsheuvel samen met mijn vader, moeder, mijn konijn Loeki, parkiet Sammie, kanarie Croky en mijn hamster Bincky.

 

Ik ben dit schooljaar begonnen aan de opleiding Tweetalig HAVO aan het Cambreur college in Dongen en heb het daar enorm naar mijn zin.

Zingen, dansen en gitaar spelen is mijn passie. De mooiste hoogtepunten zijn het optreden bij Youth4Talent in 2013, twee optredens met Mirusia Louwerse in 2014 en onlangs heb ik in de musical Pinokio mogen spelen in het Efteling Theater. Mijn grote wens is om nog een keer in een grote musical/productie te mogen spelen.

 

Ik vind het helemaal te gek dat ik weer mee mag doen met Youth4talent en wel met een super liedje Jolene van Miley Cyrus. Ik ben ook nog benaderd om een lied van Jan Smit in de finale medley te zingen. Helemaal top!!! Ik heb er super veel zin in.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je mij al horen zingen kijk dan op; Youtube Celina van Gool.

 
Kom op 5 maart a.s. naar Berkel Enschot en/of op 12 maart a.s. naar Haaren naar Yout4Talent. Ik weer zeker dat we er een tweetal prachtige concerten van gaan maken.

 

Tot dan. Celina van Gool.