Nieuws

Gelukkig hebben we de foto's nog!

Alweer twee weken geleden vond het tweede optreden in sporthal Beekdal in Haaren plaats! Ook dat was een groot feest! Jullie hadden nog foto's van ons tegoed! Nou hier zijn ze dan! Ze zijn via deze link te bekijken en te downloaden. Foto's zijn gemaakt door Ad Bakx/FoGra


 

Wow! Wat een feest!
Het eerste concert zit er op! Gisteravond in de Druiventros in Berkel-Enschot beleefde Youth4Talent haar premiere! De deelnemers straalden en het publiek genoot! 
Janneke liet de zaal swingen met Shut up and Dance, Guinevere bracht de zaal in vervoering met het schitterende When you Believe en iedereen zong uit volle borst mee met de Kinderen voor Kinderen medley. Dit spektakel gemist? Dan heb je volgende week zaterdag 12 maart nog een kans om te komen kijken en luisteren! Dan spelen we nog een keer maar dan in Sporthal Beekdal in Haaren. Kaarten te koop via www.sintgregorius.nl en diverse verkooppunten! Zie ook kaartverkoop!


 De laatste puntjes op de i!
Nog minder dan twee weken en dan is het zover! Youth4Talent 2016! Aanstaande zondag worden nog de laatste puntjes op de i gezet tijdens de gezamenlijke repetitie en het PR team zorgt ervoor dat diverse media op de hoogte is van het concert. Zorg in ieder geval dat je er bij bent en het te beleven op 5 en 12 maart. Kaartjes zijn te koop! (Zie bericht hieronder)
Kaartverkoop van start!

De kaartverkoop is begonnen! De kaarten kunnen gekocht worden bij de diverse verkooppunten (Haaren: Den Domp en op je Best / Berkel-Enschot: Primera Eikenbosch en de Druiventros) en via www.sintgregorius.nl en www.mv-concordia.nl. Zowel de staan- als zitplaatsen kosten 10 euro. Let op: Youth4talent is een concert waar geswingd mag worden! Er zijn dus beperkte zitplaatsen. 

 


 

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop gaat bijna van start! Houd de website goed in de gaten want binnenkort zijn de kaartjes voor Youth4Talent te koop! Youth4Talent is een concert waar geswingd en gedanst mag worden dus er zijn maar beperkte zitplaatsen. Zit- en staanplaatsen kosten 10 euro!

 Solisten bekend!

Afgelopen weekend vonden de audities voor Youth4talent plaats! De volgende solisten zullen op 5 en 12 maart schitteren:
Celina van Gool
Janneke van de Loo
Jodie Brandsma
Sam Voskens
Jort Voskens
Elies van Dijck
Zoë Knops
Clara Peijnenborgh
Guinevere Dommeck

Meer info over de solisten komt zo snel mogelijk!


 

Youth4talent 2.0

5 en 12 maart is het zover. De tweede editie van youth4talent zal plaatsvinden!

Voor dit unieke concert zijn we op zoek naar solisten! Ben jij dat zangtalent t/m 18 jaar? Geef je dan op voor één van de audities op vrijdag 16 oktober (Den Domp Haaren) of 18 oktober ('Muziekhuis Berkel-Enschot). Opgeven kan via de pagina inschrijven.

Meer info? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.